top of page
  • Writer's pictureTapetown

Reveal Party på Eurosonic – en del av Hit the North, SPOT Festival och Tapetown Studio’s samarbeteSom en del av samarbetet mellan den danska showcase festivalen för upcoming artister, SPOT Festival, nederländska musik-, och musikbusinessfestivalen Eurosonic och inspelningsstudion Tapetown i Århus åkte det danska bandet Reveal Party till Groningen för att spela en showcase konsert under årets ESNS.


Hit the North är en del av Eurosonics officiella program som syftar till att erbjuda möjligheten för nya, up-and-coming, underground artister och band, att i samband med konserter på festivalen förse musikerna med viktig branschkunskap inom musikindustrin, för en hållbar karriär och framtid i musikbranschen. Projektet Hit the North och Tapetown Studio har de senaste åren arbetat tillsammans med målet att försöka skapa fler möjligheter för artister och band runt om i Europa. Utbytet mellan SPOT Festival och Eurosonic är en av möjligheterna som numer är tillgänglig för artister från Nederländerna och Danmark. Den skandinaviska inspelnings-, och mixstudion arbetar på en rad utbyten och samarbeten, både med Hit the North och andra initiativ, föreningar och projekt.

De två festivalerna SPOT och ESNS arbetar på att utvidga sina samarbeten om utväxling mellan Danmark och Nederlänerna på respektive festival. Festivalerna kan så erbjuda ännu bättre möjligheter för exponering för de enskilda banden och artisterna. Eurosonics samarbete med musikfestivalen SPOT i Århus får vi med all säkerhet se mer av.


Comentários


bottom of page